LÆR AT SPILLE ROLLER DERBY

Aalborg Roller Derby tilbyder et 3 måneders introforløb med undervisning i roller derby for kvinder over 18 år. De første 3 træninger er gratis og helt uforpligtende.

Hvad enten du er begynder eller øvet i at stå på rulleskøjter, så sørger vi for, at du kommer godt fra start, lærer dig reglerne og de grundlæggende færdigheder i rulleskøjtning.

Sværhedsgraden intensiveres gradvist i løbet af de 3 måneder, hvor du til sidst gerne skulle være klar til at spille kampe og træne med resten af holdet.

Facebook event:

https://www.facebook.com/events/s/roller-derby-introhold-forar-2/172150717529709/

 

Tilmelding:

Du tilmelder dig til din første prøvetræning ved at udfylde dette tilmeldingsskema:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdJFWfAJJv75DOUYmcqs6Blk7AjQ0bmpSWxDQLeFyZjWWczYQ/viewform?usp=sf_link

 

Træningstider:

Første træning er 8. marts kl. 14:00-16:00 i Gigantium, bane 4.Træningerne ligger normalvis torsdag 18:30-20:30  og søndag 14:00-16:00 i Gigantium.

 

Leje af udstyr:

Låneudstyr er gratis de første 3 træninger. Herefter er det muligt at leje udstyr til introforløbet. Leje af udstyr koster 150 kr. 

Det udstyr, du skal bruge, er håndledsbeskyttere, knæbeskyttere, albuebeskyttere, hjelm og side-by-side skates. Har du selv noget af udstyret, så tag det endelig med.

Kontingentpriser

Finder du ud af, efter de 3 gratis træninger, at roller derby er noget for dig, så koster det 450 kr. pr halvår at være med i klubben som skater. 

 

Andre kontingenttyper: 
350 kr. – Ref – for dem som primært er referees og ikke spiller.

150 kr. – NSO (Non Skating Official) – for dem uden skates og som gerne vil officiate.

150 kr. – NSM (Non Skating Member) – for dem uden skates eller lyst til at officiate, og som gerne vil være en del af klubben. 

 

𝐇𝐚𝐫 𝐝𝐮 𝐬𝐩ø𝐫𝐠𝐬𝐦𝐚̊𝐥?

Så er du meget velkommen til at kontakte os her på Facebook eller send os en mail info@aalborgrollerderby.dk